Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /srv/www/public_html/wp-includes/functions.php on line 4169
Bestuur - Website der G.S.P.V. Parafrid

Bestuur

Het bestuur der G.S.P.V. Parafrid 2017 – 2018 bestaat uit:

Bestuurders
Voorzitter: Claudia Doff
Secretaris: Marloes Noordkamp
Penningmeester: Kirke Lakenman
Evenementencommissaris: Rinke Brans
Algemeen bestuurslid: Emma Ruiter

v.l.n.r Rinke, Kirke, Claudia, Marloes & Emma.

Marchador

Officieel is het Mangalarga Marchador, maar dat vonden wij een beetje lang worden, dus hebben we samen voor het kortere ‘Marchador’ gekozen. Misschien hebben jullie het al geraden, maar het paard dat op ons logo staat is natuurlijk een Mangalarga Marchador!

De Mangalarga Marchador is een Braziliaans paardenras. Dit ras is speciaal omdat het net als de Ijslander een aparte gang heeft: de Marcha. Er zijn twee verschillende vormen: de Marcha Batida en de Marcha Picada. Deze stabiele en comfortabele gangen zijn voor ons een voorbeeld voor hoe wij als bestuur willen zijn. We willen stabiel zijn en er voor zorgen dat de leden zich op hun gemak voelen bij ons.

Voor ons staat deze aparte gang ook wel voor ‘een andere weg in slaan’ of ‘niet de gebruikelijke gang van zaken’. Al het goede van voorgaande jaren willen we uiteraard behouden, maar we willen overal ook kritisch naar blijven kijken en dus zaken waar mogelijk proberen te verbeteren.

Daarnaast heeft dit ras een rustig en nuchter maar werkwillig karakter. Ze zijn oplettend zonder nerveus te worden. Deze karaktereigenschappen komen bij ons vijven allemaal overeen. Wij zijn niet makkelijk van ons a propos te brengen en willen allemaal graag hard voor deze vereniging werken. We kunnen alleen niet beloven nuchter te blijven op de borrels… Het is toch een Braziliaans paard en Brazilianen staan immers bekend om hun feestkwaliteiten …

Tot slot, de letterlijke vertaling van Marchador is ‘wandelaar’.
Wij, bestuur Marchador 2017-2018 kijken ernaar uit om samen met jullie dit pad/het aankomende jaar te bewandelen!