Paarden                    Lestijden                    Manege ‘de Oude Held’

Lessen

De lessen van G.S.P.V Parafrid duren een uur. Je dient een half uur voor aanvang van de les aanwezig te zijn op de manege omdat dan de data voor alle leuke activiteiten worden vertelt en de paarden verloot of ingedeeld worden. Bij een eerste les of proefles help het bestuur je om alles te vinden en verteld de gang van zaken. We hanteren op de manege, vanwege het welzijn van de paarden, een gewichtslimiet van 85 kg.

Het is verplicht om tijdens de les een goedgekeurde veiligheidscap te dragen. Qua kleding kun je het beste een rijbroek dragen, heb je deze niet draag dan een broek die niet schuurt en waarin je makkelijk kan bewegen, bijvoorbeeld een legging. Schoenen met een kleine hak, minimaal twee centimeter, zijn om veiligheidsredenen verplicht. Heb je vragen over de kleding? Stel die dan gerust aan het bestuur via de mail bestuur@parafrid.nl.

 

Mocht je niet kunnen komen rijden, dan dien je je les af te zeggen. Dit kan bij de secretaris via de mail secretaris@parafrid.nl.  Afzeggen dient uiterlijk te gebeuren voor zaterdag 21:00 uur, eerder kan altijd!