Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /srv/www/public_html/wp-includes/functions.php on line 4169
Lessen - Website der G.S.P.V Parafrid

Paarden                    Lestijden                    Manege ‘de Oude Held’

Lessen

Dressuurlessen

De lessen van G.S.P.V Parafrid duren een uur. Je dient een half uur voor aanvang van de les aanwezig te zijn op de manege omdat dan de data voor alle leuke activiteiten worden vertelt en de paarden verloot of ingedeeld worden. Bij een eerste les of proefles help het bestuur je om alles te vinden en verteld de gang van zaken. We hanteren op de manege, vanwege het welzijn van de paarden, een gewichtslimiet van 85 kg.

 

Het is verplicht om tijdens de les een goedgekeurde veiligheidscap te dragen. Qua kleding kun je het beste een rijbroek dragen, heb je deze niet draag dan een broek die niet schuurt en waarin je makkelijk kan bewegen, bijvoorbeeld een legging. Schoenen met een kleine hak, minimaal twee centimeter, zijn om veiligheidsredenen verplicht. Heb je vragen over de kleding? Stel die dan gerust aan het bestuur via de mail bestuur@parafrid.nl.

 

Mocht je niet kunnen komen rijden, dan dien je je les af te zeggen. Dit kan bij de secretaris via de mail secretaris@parafrid.nl.  Afzeggen dient uiterlijk te gebeuren voor zaterdag 21:00 uur, eerder kan altijd!

Springles

Ongeveer een keer in de twee weken wordt er voor G.S.P.V. Parafrid een springles gegeven op Manege De Bongerd in Glimmen. Deze les vindt plaats op woensdag van 18.00-19.00 uur en is bedoeld voor halfgevorderde en gevorderde ruiters. Manege De Bongerd is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

 

In de wekelijkse mededelingen staat op welke data er springlessen zijn en voor wanneer je je uiterlijk moet opgeven. Net als bij de dressuurlessen is het dragen van een cap en schoenen met een hak van minimaal 2 centimeter verplicht. Daarnaast is het bij deze les verplicht om een bodyprotector te dragen. Heb je die niet of kun je er geen van iemand lenen, dan kun je er een huren op Manege De Bongerd voor €2,50.