Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /srv/www/public_html/wp-includes/functions.php on line 4169
Lestijden - Website der G.S.P.V. Parafrid

Lestijden

Parafrid organiseert op zowel maandagavond als dinsdagavond drie lesuren. Van 19u tot 20u krijgen onze gevorderde ruiters les, van 20u tot 21u onze half-gevorderde ruiters en van 21u tot 22u is het de beurt aan onze beginnende ruiters. Op woensdagavond is er nog een lesuur voor gevorderde ruiters van 21u tot 22u. Parafrid werkt met een vast lesrooster. Per les is er plek voor negen ruiters. Deze worden ingenomen door de mensen met een vaste lesplek in dat uur. Leden zonder vaste lesplek staan op onze interne wachtlijst. Mensen op die lijst worden gebeld om een les te rijden, wanneer een ruiter met een vaste lesplek voor die week heeft afgezegd. Ook zijn de mensen op de interne wachtlijst het eerst aan de beurt wanneer er een vaste lesplek vrijkomt.

Voor het rijden van een les moet je een leskaart hebben. Deze kost €49,70 en daarmee kan je zeven lessen rijden. Mensen die een proefles komen rijden, betalen voor de les €10. Wil je een proefles rijden? Mail dan naar secretaris@parafrid.nl of vul het aanmeldformulier in.

Parafrid organiseert ook springlessen. Voor deze lessen kun je je apart inschrijven, de data worden bekend gemaakt in onze wekelijkse mededelingen die wij versturen naar al onze leden.

                                                               Lestijdenoverzicht
Tijd Maandag Dinsdag Woensdag
19:00 – 20:00 Gevorderden Gevorderden n.v.t
20:00 – 21:00 Half-gevorderden Half-gevorderden n.v.t
21:00 – 22:00 Half-Beginners* Beginners Gevorderden

*Los stappen en draven.