Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /srv/www/public_html/wp-includes/functions.php on line 4169
Manege 'De oude Held' - Website der G.S.P.V Parafrid

Manege “De Oude Held”

Al sinds 1991 rijdt Parafrid bij manege ‘De Oude Held’. Jarenlang hebben meneer en mevrouw Zwerwer de manege samen gerund, maar nu is de manege in handen van hun zoon Siebren Zwerwer.

De manege ligt op een mooie plek aan de rand van de stad. Vanuit het centrum van Groningen is het een kwartiertje fietsen. Elke maandag-, dinsdag- en woensdagavond komen de leden naar de manege voor hun lessen. Er worden op die avonden intensieve lessen gegeven door een van de instructeurs; Siebren, Monique of Anne-Fleur. Zij proberen ons (nog) beter paard te leren rijden. Voor en na de les is er altijd nog genoeg tijd om bij te praten. In de zomer kan er bovendien heerlijk buiten worden gereden in de buitenbak.

De manege heeft ook een eigen website. Hierop kun je o.a. wedstrijd-foto’s en algemene informatie over de manege vinden. Ook voor mensen met een eigen paard staat op deze site informatie over kosten en mogelijkheden voor contact over eventuele stalling.
Daarnaast heeft ook de burger-rijvereniging van de manege, R.P.C. De Ommelanden, een eigen website. Op deze site kun je informatie over wedstrijden en andere Ommelanden-activiteiten vinden.

79e5043903-logo-vector-395e28-175x175
Logo der G.S.P.V Parafridjepg