Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /srv/www/public_html/wp-includes/functions.php on line 4169
Paradox - Website der G.S.P.V Parafrid

Disputen

Disputen zijn erg dynamisch omdat er elk jaar minimaal één lid bijkomt, terwijl er soms ook anderen uitgaan omdat ze zijn afgestudeerd. Een dispuut heeft een eigen avond waarbij zij bijeenkomen om te borrelen, eten of samen leuke activiteiten ondernemen.

Paradox

Paradox ‘ Een schijnbare tegenstelling ‘

Hallo allemaal, wij zijn Paradox, op dit moment het enige dispuut van Parafrid. We zijn in 2015-2016 opgericht door Joan Slagter en Mirthe Dekker.

We zijn toen begonnen met de volgende mensen:

Laura Wassen; 

een echte dierenliefhebber en zeer fanatieke spelletjes fanaat, en talent in het inzingen van WhatsApp spraakberichten

Rebecca Beunk; 

een echte spring ruiter, die nu dan toch maar iedere week dressuurlesjes rijdt en daarnaast gek is op borrelen

Judith Ekamper;

een mooie blondine die naast paardrijden vaak in de aclo te vinden is (of op een festival)

Marijn Oostveen;

een amazone die ook nog eens over uitstekende volleybal kwaliteiten beschikt en gek is op pasjes maken in de stad

Stanzi Sijtstra;

een bezige bij die altijd wel iets te doen heeft van borrelen met paradox tot stedentripjes naar Berlijn, met Stanzi verveel je je nooit!

Patricia Groen;

een echt penny meisje, compleet met swarovski steentjes en een roze cap (oke, dat laatste misschien niet)

Janneke Bolt;

een echte flirt! Zowel de paarden als de mannen houdt Janneke goed onder controle.

Anoek Hietkamp;

een dame die alles kan, zeker met een paar biertjes op. Altijd in voor gezelligheid en ook nog eens een uitstekende amazone

Joan Slagter;

een van de oprichters van Paradox, naast talent voor paardrijden heeft ze zeker ook talent om een mooi feestje te bouwen

Mirthe Dekker;

naast Joan de 2e oprichter van Paradox, helaas nu voor de studie in Almelo, maar ze komt iedere laatste vrijdag van de maand met gierende banden terug naar het mooie Grunn voor Paradox!

Nieuw Lid

Natuurlijk kom er elk jaar een gezellig nieuw lid bij:

Claudia Bekhuis;

altijd in voor een leuk feestje en brengt de gezelligheid altijd met haar mee. Naast al deze gezelligheid is ze een goede amazone en een uitmuntende student!

Wat we zoal doen is, kletsen, borrelen, spelletjes, crosslesjes te paard en ga zo maar door! We organiseren in ieder geval ieder jaar een activiteit voor de leden en ieder jaar kiezen we een nieuw lid en breiden we de vriendinnen club nog wat verder uit. Mocht je interesse hebben of vragen hebben spreek ons gerust aan!