Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /srv/www/public_html/wp-includes/functions.php on line 4169
Sponsoren - Website der G.S.P.V. Parafrid

Sponsoren

Sponsor mogelijkheden

Wilt u de gezelligste en grootste studenten paardrijvereniging van Groningen en tevens Nederland steunen? Met een huidig ledenbestand van 130 leden zit u goed bij G.S.P.V. Parafrid!

Als studentensportvereniging hebben we diverse mogelijkheden om sponsoren naamsbekendheid te geven. Uiteraard kunnen wij de financiële steun goed gebruiken om al onze activiteiten te kunnen blijven organiseren. Naast wekelijkse lessen organiseren we diverse activiteiten waarbij u kunt denken aan paard-gerelateerd activiteiten (wedstrijden/buitenritten/clinics) en niet paard-gerelateerde activiteiten (borrels/etentjes/ sinterklaas).

Ons ledenbestand bestaat voor een deel uit leden met eigen paarden/pony’s. Exposure voor uw bedrijf zal met name interessant zijn door het bereik van deze leden.

Wij hopen dat u enthousiast bent over onze mooie vereniging en dat u interesse heeft in het sponsoren van onze vereniging. U kunt mailen naar acquisitie@parafrid.nl voor de sponsorbrochure, mocht u in plaats van de aangedragen mogelijkheden liever op een andere manier sponsoren, dan is dit in overleg natuurlijk ook mogelijk.

Huidige sponsoren